Maak de toekomst

We leven in een tijd van grote maatschappelijke en technologische veranderingen. Om hier goed op in te spelen zijn ondernemerschap en wendbaarheid cruciaal. Onze TBI-ondernemingen opereren daarom decentraal. Ze beschikken over volledige autonomie om samen met partners initiatieven te nemen. Als moederbedrijf met het oog op de lange termijn, wil TBI innoveren stimuleren en maximaal ondersteunen.

TBI I-fonds

TBI biedt medewerkers een innovatiefonds (i-fonds). Het doel van het TBI i-fonds is om nieuwe groei van TBI bedrijven mogelijk te maken. Nieuwe groei door slimme veranderingen van bestaande activiteiten of nieuwe groei door de start van nieuwe proposities.

TBI innovatieprijs

Innoveren gaat niet zonder passie en ambitie van mensen. Daarom heeft TBI ook dit jaar weer de TBI Innovatieprijs georganiseerd. Het dient als eervol platform voor vernieuwing. Alle medewerkers van TBI-ondernemingen kunnen mee doen en maken kans op mooie prijzen.

Bekijk eerdere edities

Innovatie op de kaart

De kaart in een initiatief van TBI Holdings en is bedoeld voor nieuwsgierige en trotse medewerkers van TBI ondernemingen. Een platform van en voor vernieuwers binnen TBI.

TBI innovatie nieuwsbrief

TBI bestaat uit >6.000 medewerkers waar jij er één van bent. Dagelijks zijn we bijna allemaal bezig om onze grenzen te verleggen. Projecten te realiseren waar we trots op zijn. De TBI innovatie ‘nieuwsbrief’ is bedoeld om deze initiatieven en projecten zichtbaar te maken.

Bekijk eerdere edities

TBI innovatie toolbox

Alles om innovatie projecten succesvoller aan te pakken. Ga direct aan de slag,ind de juiste hulpmiddelen bij jouw uitdagingen en laat anderen weten hoe het jouw geholpen heeft.