Maak de toekomst

Ons ecosysteem

TBI - Maak de Toekomst. Wij geloven in de kracht en wendbaarheid van ons decentrale bedrijfsmodel. Als moederbedrijf met het oog op de lange termijn, willen we innovaties stimuleren en maximaal ondersteunen.

TBI I-fonds

TBI biedt medewerkers een innovatiefonds (i-fonds). Het doel van het TBI i-fonds is om nieuwe en duurzame groei mogelijk te maken. Nieuwe groei door slimme veranderingen van bestaande activiteiten of nieuwe groei middels nieuwe diensten of producten. Het i-fonds geeft dan een duwtje in de rug.

TBI innovatieprijs

Innoveren gaat niet zonder passie en ambitie van mensen. Daarom heeft TBI ook dit jaar weer de TBI Innovatieprijs georganiseerd. Het dient als eervol platform en springplank voor vernieuwing. Alle medewerkers van TBI-ondernemingen kunnen mee doen en maken kans op mooie prijzen.

Innovatie op de kaart

Op de TBI innovatie kaart (beta) vindt je een verzameling van grensverleggende ontwikkelingen en ontwikkelingen binnen TBI. Het platform is bedoeld voor nieuwsgierige en trotse medewerkers van TBI ondernemingen.

TBI innovatie nieuwsbrief

TBI bestaat uit >6.000 medewerkers. Dagelijks zijn we bijna allemaal bezig om onze grenzen te verleggen. Projecten te realiseren waar we trots op zijn. De TBI innovatie ‘nieuwsbrief’ is bedoeld om deze initiatieven en projecten zichtbaar te maken.

Bekijk eerdere edities