Inspiratie uit ...

Inspiratie kan van alle kanten komen. Daarom bieden we je enkele kanalen voor inspiratie van binnen en van buiten TBI. Inclusief een waslijst aan ludieke tips & tricks.

Projecten 📍

Op de TBI innovatie kaart (beta) vindt je een verzameling van grensverleggende ontwikkelingen en ontwikkelingen binnen TBI. Uiteraard kan je zelf ook projecten toevoegen.

Nieuwsbrief 📧

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom innovatie bij TBI? Lezen aan welke innovatieve projecten collega's van je werken? Schrijf je dan in voor de TBI innovatie nieuwsbrief!

Podcasts 📣

Podcasts zijn een makkelijke en snelle manier om een te leren. We hebben een selectie voor je gemaakt van podcasts over innovaties. Ideaal voor onderweg!

Tips & tricks (27)

 • Staand vergaderen

  Als je staat verandert je energie. Als iedereen staat krijgt een de complete vergadering andere energie dan wanneer je zou zitten. Staan is actiever. Actiever deelnemen en actiever luisteren.
 • 'Grip' van Rick Pastoor

  Grip is een slimme manier van werken. Het hoe, wat en waarom van ons werk komen aan bod.
 • Neem iedere dag de tijd om te reflecteren op je dag

  Neem bijvoorbeeld 15 minuten aan het begin van je dag, om te bedenken hoe je bepaalde elementen van de dag ervoor zou kunnen vereenvoudigen.
 • Ga er eens op uit

  Ga naar buiten, blijf niet op kantoor zitten. Heb je een brainstorm rondom een project? Kijk dan of je deze op locatie kunt houden.
 • Inspiratiemuur

  Werk je op kantoor in een keet of met een team in een vaste ruimte? Reserveer dan 1 muur als inspiratiemuur.
 • Spot kleine problemen en los ze op

  We denken bij innovatie vaak aan grootse projecten om problemen op te lossen, maar kleine problemen kunnen enorme gevolgen hebben.
 • Handen uit de mouwen

  Stop met praten en start met bouwen. Maak je idee zo klein mogelijk en kijk hoe je een eerste prototype of testversie kunt ontwikkelen.